中照网logo

设计

>首页 > 设计 > 案例 >正文

Almington街道住宅灯光设计

mg电子平台2019-05-31    

来源:谷德设计网

6563

mg电子平台导语: Almington街道住宅是Finsbury公园中一栋维多利亚式的排屋,项目内容包括建筑侧边扩建部分及首层内部的重构和整修,主要是通过侧边加建部分扩增厨房面积,并在首层借助高效存储解决方案腾出更多的使用空间。 业主Michael 评价道:“与Amos合作非常愉快,我们对最终设计成果非常满意。

mg电子平台Almington街道住宅是Finsbury公园中一栋维多利亚式的排屋,项目内容包括建筑侧边扩建部分及首层内部的重构和整修,主要是通过侧边加建部分扩增厨房面积,并在首层借助高效存储解决方案腾出更多的使用空间。 业主Michael 评价道:“与Amos合作非常愉快,我们对最终设计成果非常满意。从共同探讨设计理念到帮助我们寻找承包商再到项目管理,整个过程体验都非常棒。新扩建部分完全改变了我们的新家,我们非常喜欢居住在这里。”

mg电子平台▼重构和整修项目的主要空间概览,interior view of the main reconfiguration and refurbishment space

image.png

mg电子平台Almington Street House is a Victorian terraced house in Finsbury Park and comprises a side extension, as well as ground floor internal reconfiguration and refurbishment. The brief was to enlarge the kitchen with a side extension and make more space on the ground floor with efficient storage solutions throughout.“We had a great time working with Amos and are really delighted with the result. A great experience throughout, from collaboratively working on design concepts, to helping us find contractors, to project management. Our new extension has completely transformed our home and we’re so enjoying living in it.” – Michael, Client.

mg电子平台▼轴测图,axonometric drawing

mg电子平台扩增部分使用砖砌筑而成,延续现有住宅的伦敦砖块色调。内部改造工程包括一个改良宜家风格的厨房,使用胶合板饰面和定制的厨房中岛。厨房后面增加了一个新客用卫生间。起居室墙面内隐藏着用于存贮外套和鞋子的衣柜。高效能源措施包括采用LED照明和位于厨房、餐厅地板下的新供暖管道,这也进一步加强了室内美观统一,减少了杂乱。

mg电子平台▼扩建部分采用砖石构造,the extension is finished in brick

mg电子平台The extension is finished in brick, to complement the tone of the London stock brick of the existing house. Internal alterations includes a modified IKEA kitchen finished with plywood fronts with a bespoke kitchen island design. A new guest WC was added behind the kitchen. A concealed wardrobe was built into the wall of the living room to provide storage for coats and shoes. Energy efficient features, including LED lighting and new plumbing with underfloor heating in the kitchen and dining area, also add aesthetic uniformity and reduce clutter.

▼起居室,living room

一扇大面积的无框窗户作为内部沿窗座位区,提供从充满阳光的扩建及厨房区域观赏花园的视角。侧边扩建部分使用翼片状木材支撑结构,室外覆盖锌板,放置在砖隔断墙上。大面积的屋顶窗户将光线引入厨房,加强了连接前方起居室与后部花园之间空间的联系。

A large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden from the new light-filled side extension and kitchen. The side extension is formed by resting structural timber fins, externally clad in zinc, onto the brick party wall. A large roof light brings daylight into the kitchen and improves connections between the spaces linking the front living room with the rear garden.

▼厨房区域侧边扩建部分使用翼片状木材支撑结构,the side extension is formed by resting structural timber fins

mg电子平台▼一扇大面积的无框窗户作为内部沿窗座位区,提供朝向花园的观赏视角,a large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden

mg电子平台▼砖墙上的木制收纳柜,storage shelf on the brick wall

image.png

mg电子平台▼厨房橱柜,kitchen cabinet

image.png

mg电子平台项目提供了一个实现如此多创意想法的机会,设计师希望打造一种住宅化的、功能性的、具有家庭导向的住宅,但整个项目又具有一种强烈的设计感,可以真正实现从翻新到‘转型‘的变化。这座住宅设计表明人们不需要高昂的预算和大面积的空间就能够拥有一个美丽而独特的家。设计师与业主的合作非常愉快,他们也很高兴看到业主在新环境中舒适的安定下来,适应为人父母的生活。

This project offered the opportunity to bring so much creative thinking to the table – we wanted to create something homely, functional, and family-orientated, but with a strong design sense throughout which really elevates the scheme from a refurbishment to a ‘transformation’. It just shows that you don’t need a huge budget or masses of space to create a beautiful and unique home. The clients were a pleasure to work with and we are so pleased to see them settling in comfortably to parenthood within their new surroundings.

▼屋顶天窗结构细节,detail of the roof windows

image.png


标签:住宅  照明  灯光  

中国照明网官方在线QQ咨询:AM 9:00-PM 6:00
广告/企业宣传推广咨询:

活动/展会/项目合作咨询:
新闻/论文投稿/企业专访:
媒体合作/推广/友情链接:

中国照明网网友交流群:2223934、7921477、9640496、11647415

中国照明网照明设计师交流群:2223986、56251389

中国职业照明设计师QQ群:102869147

X